Comanda minima 100 lei!

Informatii livrare

Modalitati de plata
  1. PLATA ONLINE Poti opta pentru plata comenzii online, cu cardul bancar. Tranzactia va fi efectuata in conditii de siguranta si confidentialitate depline, sigur si rapid prin intermediul procesatorului de plati online Netopia MobilPay.
  2. PLATA RAMBURS In aceasta varianta plata comenzii se va face in numerar la livrare. Veti plati direct agentului firmei de curierat in momentul in care va sunt livrate produsele, iar acesta va emite o chitanta.

Livrare
Livrarea produselor cumparate se face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier oriunde in tara. Termenul de livrare este cuprins intre 24 ore si 7 zile lucratoare.
* Tariful ___ lei / colet, pentru livrari pe tot teritoriul Romaniei
* Toate comenzile cu valoare mai mare de ___ lei, beneficiaza de livrare gratuita


Termenul de livrare incepe odata cu primirea email-ului de confirmare a expedierii comenzii.

terradisicilia.ro nu se face responsabil pentru intarzierile neprevazute. Comenzile sunt procesate si livrate de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale. Pentru livrarea in localitati care nu fac parte din reteaua nationala Fan Courier, la costurile de mai sus se adauga taxa pentru kilometri suplimentari parcursi (0.8RON + TVA). Daca doreste sa ridice personal coletul de la punctul Fan Courier, cumparatorul trebuie sa mentioneze acest lucru in comanda.